Heel Gewoon


Het lijkt een heel gewone dinsdag in The Gym. Maar ons team bruist! En er gebeuren duizend dingen tegelijk. Het Plein onder de Plataan verandert langzaam in een grote zee van bladeren. Heerlijk om in rond te springen. Voor de kippen (en voor ons) :-) De kippen zijn er vrijwel onzichtbaar en in schutkleur. Scharrelend door al dat verse afgevallen blad. Dan wordt er nog altijd hard gewerkt in de noodlokalen. Waar straks al die mooie nieuwe projecten gaan opstarten (waarover later meer!) Er worden buizen gelegd, er wordt schoongemaakt, getimmerd en geverfd. EN deze week worden ook de vloeren voorzien van een mooie laag vloerverf. De finishing touch! In onze "winkel" brandt het kacheltje fijn en zijn de vrijwilligers druk met het inruimen van alle spullen die nog elke week gul gedoneerd worden (waarvoor dank!). Zoals deze prachtige lap oranje stof (waar wij alweer heel wat crea ideeën voor bedacht hebben!). Laat de naaimachines maar ratelen! Last but not least kwam Rob vandaag binnenlopen met een envelop vol donaties (zie het bericht van 26 oktober). En vertelde ons dat hij een supergeslaagd verjaardagsfeestje heeft gehad. Fijn!! Dank! Ook jarig vandaag is Eline Zimmerman. Een Bussumse die ons een heel warm hart toedraagt en haar verjaardagsgiften aan ons wil doneren. Wij worden er stil van. En dankbaar. Zo mooi! Wat een lieve mensen toch allemaal en wat een machtig mooi teamwork!! Tot zover, een heel "gewone" herfstige dinsdag in The Gym...

#noodlokalen #finishingtouch #vloerverf #donaties #creatief #bruisendteam

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors