Wijn & Donatie

14.11.2016

Het was een vrolijke bedoening afgelopen zaterdag in restaurant Greenfields in Baarn. Er was wijn! In alle geuren en kleuren. Er was olijfolie van mooie persingen! Een aanrader volgens insiders. Het was gezellig druk. En er was een prachtig gezelschap bijeen! De weldoeners van Kiwanis en de vrijwilligers van Elk Gooisch Matras. Via de wijnverkoop was het fantastische bedrag van 6000 (!) euro verzameld. En dit ongelooflijk mooie bedrag werd door Godert van Kiwanis uitgereikt aan Najjar en Raoul van EGM. Wij worden er stil van en zijn super dankbaar voor deze fantastische donatie! Want alle creatieve plannen en ideeën die wij hebben, kunnen wij met dit geld inzetten en omzetten in mooie projecten! Wij bedanken Kiwanis en alle anderen die dit mogelijk hebben gemaakt, met een diepe diepe buiging. Shukran! Onze dank is GROOT!

 

Tekst: Kleine Mies

Foto's: Eveline SvO

 

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors