Eeuwig


Het lijkt rustig in de AltijdWerkPlaats. Maar dat is maar stilte voor de storm. :-) Er wordt alle dagen volop gezaagd, getimmerd en gecreëerd. Alles custom made. En van gerecycled materiaal. Zo ook deze kist. In opdracht gemaakt voor iemand die weet dat zijn einde nadert. Prachtig en met liefde en puur vakwerk in elkaar gezet door Sally en Monica. En beschildert en versiert door de kinderen van de opdrachtgever. Die liefdevol worden meegenomen in dit proces. Hoe bijzonder is dat! Mocht je ook belangstelling hebben voor een custom made meubelstuk; een kast, een tafel, een bed of ook zo'n mooie kist voor de eeuwigheid? Of heb je een ander mooi idee? Neem dan contact op met de AWP. Of kom gewoon een keer langs. Om onze creativiteit "live" aan de werktafel te zien en de heerlijke geur van hout op te snuiven! Aanrader.

#kist #eeuwigheid #altijdwerkplaats #vakwerk #liefdevol #custommade #recycledmateriaal #regenboog #kleur #lievewoorden #masterpiece #dankbaar

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors