Goedzakken


Het heerlijk avondje komt ras naderbij. En Elk Gooisch Matras Komt Van Pas is superblij verrast door de actie van Albert Heijn Koekoeklaan! Alle goedzakken die daar gevuld met speelgoed worden afgegeven, mogen namelijk worden opgehaald door onze makkers!! En wat heeft Bussum veel gulle gevers! WAUW. Wij staan te zingen en te springen en we zijn ZO blij! Nou ja, wij; de kinderen dan! Want nog voor het speelgoed goed en wel is uitgepakt, wordt er al volop mee gespeeld :-) Al onze vrijwilligers zijn vandaag benoemd tot hoofdpiet van de inpakbrigade. En deze pietenbende zorgt er samen met Sinterklaas voor dat voor 5 december elk kind wordt blijgemaakt met een sintcadeautje. Fijn! Applaus voor alle gulle gevers!! Enorm gewaardeerd! En DANK aan alle goedzakken namens alle (zoete) kinderen!

#sinterklaas #actie #albertheijn #goedzakken #gullegevers #kinderen #blij #heerlijkavondjeisgekomen

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors