Inpakken


De Pietenbrigade van Elk Gooisch Matras Komt Van Pas was de hele ochtend heerlijk druk in de weer met fleurig cadeaupapier (gesponsord door een enorme lieverd die graag anoniem wil blijven). Met scharen, plakband en stickertjes (plak plak knip en vice versa) Ondertussen was er taart (want de kat was na 7 maanden weer terecht). Een heleboel vrolijkheid en een fantastische bende vrouwen die met heel veel plezier en liefde de mooiste cadeautjes inpakten (dank je wel goedzakken van de Albert Heijn Koekoeklaan!) De cadeautjes gaan maandag naar de kindertjes van de Arabische les van Versa en er staat een grote rode mand VOL spannende cadeautjes bij ons in the Gym! Voor onze jongste shoppers. :-) Ooh zalig! Het heerlijk avondje is wat ons betreft al fijn begonnen!!

#pietenbrigade #cadeautjeinpakken #cadeaupapiergesponsord #cadeautjesgesponsord #liefdevol #blijekinderen

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors