Sneeuwmakers


Mogen wij jullie even voorstellen? Dit zijn Majd en Ayman. Uit Syrië. Sneeuwmakers. Ja, je leest het goed. Dus dat zullen we even uitleggen. Op de AltijdWerkPlaats houden wij van sneeuw. En al onze kinderen ook! Maar omdat wij nu al een aantal jaren zijn verrast met een groene winter, staan de sleetjes nog dik in het vet op zolder. Maar deze slimme mannen van de AWP hebben een oplossing. Ze hebben beiden in Syrië gestudeerd: Een voor Electriciën en de ander Industriële Vormgeving. En zij weten dus wél hoe je sneeuw kunt maken. Met een sneeuwmaker dus. En daar wordt op dit moment heel hard aan gewerkt. Met compressors en ander belangrijk gereedschap. Zodat wij straks een Winterwonderland hebben op het Plein onder de Plataan. Met sleetjes en koek en zopie enzo. Wij kunnen niet wachten! Let it snow... Let it snow... <3

#sneeuwmakers #syrië #altijdwerkplaats #winterwonderland

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors