Kerstlichtjes


De vrijwilligers van Elk Gooisch Matras hebben zooo megahard gewerkt dit jaar! Dat vraagt dus om een korte break met lichtjes, familie en kerststollen. Oftewel: tijdens de kerstvakantie zijn wij dit jaar gesloten. Van 23 december t/m 10 januari 2017. Daarna zijn wij weer vrolijk en vol nieuwe energie te vinden in The Gym! Ennuh, tot die tijd zijn we natuurlijk gewoon fijn open. Dus kunnen er spullen worden ingebracht en er kan worden geshopt. Iemand toevallig nog matrassen over?? Laat ons weten, want momenteel zijn wij een Elk Gooisch Matras zonder matrassen...

#kerstvakantie #gesloten

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors