Shop till you drop


Lieve mensen! Vorige week hebben wij, met dank aan de grote AH speelgoedactie, heel veel kindjes blij kunnen maken. Nu de Goede Sint weer naar Spanje vertrokken is, deden wij vandaag een inspecterend rondje in The Gym. En maakten onderweg gelijk even een nieuwe inventarisatie. Tot onze grote vreugde zijn er namelijk spullen die wij momenteel meer dan voldoende hebben. Zoals kleding. En speelgoed. Het klinkt bijna als een luxe-probleem... Maar er zijn ook een aantal zaken die wij heeeel graag zouden willen ontvangen. Komt 'ie:

Niet nodig:

Speelgoed

Boeken/Puzzels

Kleding

Graag nodig:

Koelkasten

Bedden (2-persoons)

Matrassen (2-persoons)

Dekbedden (1- en 2-persoons)

Hoofdkussens

Kasten voor in de huiskamer

Banken (2- of 3-persoons)

Mocht u een van deze zaken willen doneren, laat het ons even weten of kom gezellig langs! We zijn open op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Grote meubels kunnen we eventueel ook bij u ophalen. Stuur ons dan een bericht om een afspraak te maken.

Dank! Shukran!

Team Elk Gooisch Matras

#gevraagd #donaties #matrassen #bedden #koelkasten

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors