Buzzz is Out & About!


De Buzzz is out & about!! Met briljante acties en zalig op zonne-energie! Mooi KC en de San-Shine Buzz ( Sandra Geerling en Kees Hogenbirk)!! :-) En aan alle inwoners van de Parkwijk in Naarden. Jullie hebben mazzel. Vanavond houdt de Gemeente Gooise Meren een info-avond waar je van alles komt te weten over energie besparen door bv het plaatsen van zonnepanelen, waar de Buzz trouwens ook op rijdt. 19.30 uur in het Stadskantoor op de Raadhuisstraat 2 in Naarden. Mocht je nu echt, echt niet kunnen komen, kijk dan op www.duurzaambouwloket.nlen/of www.hoom.nl. Of beter nog, allebei! Succes San en KC!

#buzzz #zonneenergie #onderweg #gooisemeren #infoavonden #communicatief

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors