Keuken & Compost


Met man en macht is de afgelopen week het Plein onder de Plataan geveegd. Bladrvrij voor composteren en recycling. Yeah! En wat een heerlijke bedrijvige toestand op de zaterdag! Vandaag weer veel nieuwkomers die geholpen hebben in The Gym. Mannen én vrouwen! Zijn we blij mee. En wat zijn ze druk geweest om bedden en boxen in elkaar te zetten. Niet allemaal gelukt hoor. Maar een groot deel mooi wel! Vandaag ook twee van onze vaste vrijwillige nieuwkomers platgeknuffeld. Zaher en Ali. Zij zijn de hele dag met de bus overal van hot naar her gereden. Superfijn jongens! Shukran! Bilal heeft de gordijnen in de keuken mooi afgemaakt. Tip top in orde. En een van onze dames had het op haar heupen en heeft spijkers in muren geslagen alsof t niks is, en vervolgens wat kleurige schilderijen opgehangen. We houden de spanning er nog even in: de keuken is zo goed als klaar. Stay tuned voor foto's van dit waanzinnige project!! Klanten genoeg vandaag ( met onverwachte aanhang die dus ook gingen shoppen🙃😬) en er is weer veel de deur uit. En even zo snel kwamen er weer twee wandelwagens en bedjes binnen. Kleding afhouden blijft vervelend te doen, maar ook vanochtend was er niemand die kleding nodig had, dussss voorlopig gaan we nog even door met onze actie: geen kleding (ook geen jassen). En ook even geen speelgoed. Wordt vervolgd!

#keuken #compost #bladvrij #pleinonderdeplataan

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors