Kerst(ge)borrel


Kerstborrel bij Elk Gooisch Matras! En wat een heerlijk bont gezelschap verzamelde zich zaterdagmiddag in The Gym! Vanuit alle windstreken, het Oosten, het Westen, Afrika en Bussum Zuid. Alle religies gemixt en gemengd, jong, oud en ook de nieuwe generaties(nog maar 5 weken jong!) en dat allemaal met heel veel liefde en warmte. En er was natuurlijk ook eten! Syrische goodies mmm, Nederlandse gevulde eieren en onze befaamde Gooische dip! Een avond vol muziek, gelach, geknuffel en eenheid. En heerlijk veel spelende kinderen! Klein, groot, omarmd en geknuffeld door ons allemaal. Wij hebben genoten en hopen met heel ons hart, dat wat bij ons in het klein in The Gym kan, in 2017 overal in de wereld kan. Vrede op aarde en hele mooie, warme feestdagen met familie en geliefden!

#kerstmis #samenzijn #peaceonearth

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors