Fietsen!


Zomaar kwam ze binnenlopen. Ze was te groot geworden voor haar fiets. Of ze er iemand anders een plezier mee kon doen? Op de achtergrond stond Ibrahim. Hij was net bij ons aan het shoppen en had onder andere een fiets nodig. Hij wilde graag even weten of de fiets wel jongensachtig genoeg was. Na een bevestigend antwoord, werd zijn glimlach een grote grijns. De fiets was voor hem.

Kemal, vrijwilliger van het eerste uur, leert fietsen repareren bij fietsenmaker Pascal. Het ziet er naar uit dat Kemal zijn roeping gevonden heeft. Hij is heel erg blij omdat hij nu iets kan leren en doen wat hij superleuk vindt!

Foto's: Eva en Eveline

#fietsen #fietsenmaker #donatie #blijheid

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors