Bedankt! Shukran!


Er is zo ontzettend veel moois gebeurd in 2016! En wat ons betreft zijn we nog maar net gestart! Wij wensen iedereen alvast een warme kerst en een fantastisch, inspirerend en vredig 2017! En oh ja! Wij willen iedereen die het afgelopen jaar heeft geholpen met spullen brengen en halen, schuren, schilderen, timmeren, schoonmaken, geld doneren, gezinnen rijden, sjouwen, helpen met papieren, taalhulp bieden, kippen voeren, plein vegen, moestuin verzorgen, keuken bouwen, meedansen, onze Facebook berichten liken & sharen” en nog dui-zend dingen meer, met heel ons hart <3 bedanken voor de fantastische, liefdevolle, vrijwillige, on-mis-bare hulp aan Elk Gooisch Matras Komt Van Pas! Dankjewel! Shukran!! PS wij zijn gesloten tot 10 januari 2017. Fijne vakantie!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors