La Cantina is open

29.12.2016

We kunnen het niet laten... Vakantie of niet! Onze nieuwe, helemaal opgepoetste "Cantina" is omgetoverd tot een magische plek! Staat helemaal vers in de verf en is klaar voor gebruik. Dat roept om een MatrasBorrel in onze nieuwe Broedplaats! Met heerlijk aangenaam gezelschap. En ja hoor: gelijk al een hele keuken vol met nieuwe, uitmuntende crea ideeën! En een glaasje natuurlijk. Zo zijn wij :-) En oh, Kleine Mies bloost er nog van! Haar wangen zo rood als haar haren! De moestuin in winterrust heet namelijk sinds vandaag officieel MiesTuin. (bloosbloos). Lieve mensen! Wij danken jullie nogmaals voor alle support, liefde, betrokkenheid, hulpvaardigheid en donaties. Doe ajb voorzichtig met vuurwerk en wij zien jullie héél graag weer in het nieuwe jaar! 

 

Foto's: Szandor & Kleine Mies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors