Gevraagd: Fietsen


Lieve mensen! Alle gedoneerde fietsen uit 2016 hebben een nieuwe eigenaar gevonden en onze fietsenstalling is dan ook zo goed als leeg. Nu zijn we naarstig op zoek naar fietsen voor 2017! Grote fietsen, kleine fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, heren- en dames fietsen, bakfietsen en sportieve fietsen. Kom maar op! Alle fietsen welkom! Fietsen die een reparatie nodig hebben: ook van harte welkom! "Oh ja, fietsverlichting en sloten kunnen we ook heel goed gebruiken!" aldus Pascale, onze superhandige fietsenmaker! Dus, heb je de schuur opgeruimd en/of wil je een fiets doneren: kom naar Elk Gooisch Matras en wij fixen de fiets voor een nieuwe, tweede ronde voor onze nieuwkomers en minima! Dankjewel!!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors