Werkruimte Bakri


Bakri Shoukeh (28) is al lange tijd een bekende van Elk Gooisch Matras Komt Van Pas en woont inmiddels ongeveer 2 jaar in Nederland. Hij is Aleppo ontvlucht waar hij een bloeiend bedrijf had in de plissé kunst. Een soort origami maar dan met stof. Op de foto's zie je wat voorbeelden van zijn werk. Onwaarschijnlijk mooi en hij heeft al contact gelegd met bekende Nederlandse designers. Nu heeft Bakri voor elkaar gekregen dat hij 3 maanden de tijd krijgt om een eigen bedrijf op te zetten maar hij heeft geen werkruimte. Heeft/weet iemand een betaalbare ruimte van ongeveer 40m2 in Naarden of Bussum voor Bakri? Bakri spreekt goed Nederlands en is bovenal erg aardig. Laat ons weten als je iets hebt of weet en delen is fijn!

#plisse #kunst #bakri #werkruimte

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors