La Cantina zoekt:


Lieve mensen! Graag even jullie aandacht voor onze keukenperikelen! Want: La Cantina is zo goed als klaar. Strak in de verf, spulletjes keurig in kastjes en op de plank. Gezelligheid overal. Tafels en stoelen en héél veel vrijwilligers uit alle windstreken die graag willen lunchen. Maar: wat wij nodig hebben om dit te realiseren is nogal wat...

- Elektrische (inbouw) oven

- Inductie kookplaat

- Keukenmachine

Maar: misschien heeft iemand net een nieuwe keuken aangeschaft?! En heeft hij de oude keuken inventaris tijdelijk in zijn garage gestald?! Of heeft iemand misschien héééle mooie connecties in de keukenwinkel?!

Hoe dan ook: wij verklaren La Cantina officieel voor geopend! Vanaf volgende week wordt er gekookt, geluncht, koffie en T gedronken en gekwebbeld aan de keukentafels. Al onze vrijwilligers zijn op deze dagen "live" te vinden in onze prachtig opgeknapte Cantina! Dus buurtgenoten, nieuwsgierig of gewoon zin in een bakkie leut: kom langs tijdens onze openingsdagen! Welkom!!

ps wat we ook nodig hebben zijn gordijnrails en -roedes. Maar daarover een andere keer :-)

#cantina #geopend #lunch #koffie #keukenmachine #inbouwoven #inductiekookplaat #gevraagd

Recent nieuws Broedplaats