Griekenland & Lunch


Wat ontzettend lief en vrijgevig zijn de mensen in ons mooie Gooise Meren toch! Wij vinden het hartverwarmend en zijn dankbaar voor alle winterspullen die vandaag zijn ingebracht. Onze vrijwilligers hebben alles onderverdeeld en uitgezocht. En in grote bananendozen gestopt. Klaar voor transport. Naar het winterse Griekenland. Lees alles over de (landelijke) inzamelingsactie die Amir deze week startte voor vluchtelingen in Griekenland op de speciale Facebookpagina van Amir: https://www.facebook.com/Amirverzamelt/…. Het bankrekeningnummer van Amir is trouwens NL82TRIO 0391 0399 97, ten name van Arnhem voor Vluchtelingen ovv Amir. Donaties welkom! En dan was er lunch vandaag! Onze eerste officiële Syrische lunch in La Cantina! Bereid met liefde en verse ingrediënten. Het was ongelooflijk lekker en het leuke is: iedereen mag mee eten. Ook de buurtbewoners. Houd onze facebookpagina goed in de smiezen! Daarop kondigen wij aan wanneer er een verse lunch bereid wordt. Koffie drinken met iets lekkers erbij kan sowieso op onze openingsdagen! Kom langs en voel je welkom!

#griekenland #inzameling #amir #lunch #syrische #falafel

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors