Buzz zamelt in voor Amir Griekenland


*Vrijdag 20 jan extra inzamelpunt voor Griekenland op het HEMA plein in Bussum van 16.30-19.30 bij de Pop-Up Buzz*

Deze lieve dame was dinsdag de 1ste blije brenger van een doos vol warme kleding voor gestrande vluchtelingen in het koude Griekenland. Maandag rijden we met de eerste volle bus naar het landelijke inzamelpunt in Arnhem. Er is nog behoefte aan kampeerspullen (complete tenten, butagasstellen, slaapzakken, pannen etc.) en nieuw ondergoed. Om alles zo efficiënt mogelijk te vervoeren is het belangrijk dat de spullen in dozen zitten met erop vermeld wat erin zit in het Engels.

Brengen: zaterdag van 10-12 uur en aanstaande dinsdag en donderdag van 9-14 uur in de gymzaal op de De Ruijterlaan 24a / PietHeinlaan in Bussum. Als extra inzamelpunt staan we morgenavond (20 januari) op het HEMA plein in Bussum van 17.30-19.30 uur. We staan daar met de altijd vrolijke Pop-Up Buzz!

Als je meer wilt lezen over de actie van Amir, ga dan naar zijn Facebook pagina Amir zamelt in voor Griekenland

Delen is lief! Dank! Shukran!

#buzz #inzameling #amir #griekenland

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors