Machine & Liefde


Ooooh wat een dag was het weer! Zoveel lieve vrijwilligers, net nieuw, samen met ervaren mensen, nieuwkomers en oudblijvers. Het liep als een trein. Er is zo veel voor Griekenland gebracht, niet normaal. En intussen worden ook nog spullen voor Elk Gooisch Matras Komt Van Pas gebracht! Klanten lopen door de winkel en worden er bedjes en boksen in elkaar gezet. Een grote machine, gedreven op liefde voor de medemens. <3

#oudblijvers #nieuwkomers #geoliedemachine #liefde #bedden #boxen

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors