La Cantina zoekt!


LA CANTINA ZOEKT...

La Cantina is de afgelopen maanden helemaal opgepoetst en frisgeverfd. Een enthousiast team vrijwilligers heeft enorm hard gewerkt om de noodgebouwen te transformeren naar een hele echte Cantina! En het resultaat mag er zijn!! Een overload aan sfeer en gezelligheid. Mooie wandversiering en schilderijtjes, een piano voor wie wil/kan, een kinderhoek met gedoneerd speelgoed, gerecyclede lampjes à la AltijdWerkPlaats en mooi zacht licht en kaarsjes. De (Syrische) maaltijden die met verse ingrediënten en een grote dosis liefde worden bereid zijn zalig! Chefkok Najjar maakt van elk gerecht een groot succes! Ook is er koffie en thee, met soms een heerlijke versnapering of taartje erbij. Hollands of Syrisch. Kan allebei. Elke keer weer een verrassing. :-)

Maar, nu hebben wij een vraag. Want dit alles is bijna niet mogelijk zonder geschikte keukenapparaten. En nu hebben wij al best een flinke inventaris keukenspulletjes, maar wij missen o.a. de machines op de foto's. Plus wat ongeschonden bordjes en bestek. Want daar heb je nooit genoeg van. Met deze keukenmachines kunnen wij onze maaltijden naar een hoger plan tillen. Zodat ook de buurtbewoners, voor een kleine bijdrage, kunnen komen lunchen. Een superplan! Want al onze buren weten ons al wel te vinden. Maar het is helemaal fantastisch als deze buren ook gewoon lekker komen lunchen. Dan wordt het helemaal een mooie mix van nieuwkomers, vrijwilligers en buurtbewoners. Participatie, gezelligheid en fijn samen aan de keukentafel eten. Hoe mooi is dat?!

Heb je een van deze keukenmachines "over", of wil je er één doneren?? Heb je bordjes waarop wij met plezier een taartje of Syrisch hapje kunnen serveren? Of een vrolijk bestekje? Héél graag! Dan kunnen wij nog meer zalige hapjes, lunch, koffie of misschien zelfs wel een High Tea voor je maken! Nou ja, kortom: we horen het graag. Of kom gewoon gezellig langs. Wij laden je auto met keukenspullen met liefde voor je uit :-) Dank! Shukran!

Chefkok Najjar

Team Elk Gooisch Matras

Broedplaats Gooise Meren

Fotograaf: onbekend. Foto's via internet. Mocht je een van de foto's gemaakt hebben en herkennen? Laat ons asap weten! Dank.

#cantina #zoekt #keukenmachine #keukenspulletjes #lunch #vrijwilliger #buurtbewoners #participatie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors