Opening Winkel Edelsmid Mehrdad

23.1.2017

 

Met tromgeroffel en een diepe buiging kondigen wij aan: de nieuwe winkel van Mehrdad Radzade! Gisteren was de officiële, feestelijke opening en wij knallen uit onze laarzen van oneindige trots! Een jaar geleden bouwde Mehrdad het keukenhok bij Elk Gooisch Matras Komt Van Pas om tot studio en de rest is geschiedenis. Vanaf vandaag vinden jullie Mehrdad op woensdag en donderdag bij De Gooische Loods aan de Laarderweg in Bussum. Daar heeft hij zijn eigen "shop in shop" en zijn de sieraden en edelstenen live te bewonderen. En te koop natuurlijk. Lieve mensen, hier doen wij het voor. Een toekomst in vrede. Hard werken en je dagen met passie en kracht en doorzettingsvermogen omzetten naar nieuwe kansen. We kunnen hier nog lang over doorgaan. Maar doen het niet. Dit is waar we het voor doen. Mehrdad, zoooo trots op jou! Gelukkig blijf je bij ons de sieraden creëren in je studio. Zien we je nog 'ns :-) S U C C E S !!!

 

Photo's by Szandor en Kleine Mies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors