Blij en Spelen


Even zomaar een berichtje. Omdat wij hier zo blij van worden. Want wat is er nou fijner, dan op zaterdagochtend even lekker te spelen op het Plein onder de Plataan? Deze meiden weten het wel. :-) Het jaar is pas een maand oud. Maar wij hopen dat er ook dit jaar weer heel veel kinderen komen spelen op het Plein! Want samen maken we de wereld mooier!! En dan kunnen de vaders en moeders (gratis) koffie drinken in La Cantina. Welkom!!

#blij #kinderen #spelen #buzz #pleinonderdeplataan #gratiskoffie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors