Leer/WerkPlek


Never a dull moment en geen dag hetzelfde bij Elk Gooisch Matras! Lekker enerverend, iedereen in topvorm en er gebeurde weer van alles. Allereerst hebben wij een nieuwe chauffeur: welkom!! Super dat je ons komt helpen! Bedden werden in elkaar gezet en er werd geshopt. Er werd falafel gemaakt in La Cantina voor een heerlijke lunch EN wij hadden vandaag bezoek. Twee dames van de Gemeente Gooise Meren. Met een wel héél bijzonder pakket papieren in hun tas! Namelijk de werk-/leerplaatsen voor nieuwkomers. Fijn!! Handtekening eronder en alles piekfijn geregeld. De nieuwkomers helpen ons met groot enthousiasme: in de keuken, in de makerspace en in the gym. Zij leren, en wij ook. En dat alles met de blik gericht op de toekomst! Worden wij zo blij van.

#leerwerkplek #makerspace #thegym #altijdwerkplaats #lunch #chefkoks

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors