La Cantina is open!


We zijn open vandaag! Kom gezellig koffie drinken in La Cantina! Wil je spulletjes komen brengen? Dat kan ook! Wat we echt nodig hebben is dit: Alle soorten meubels: bedden (inclusief schone matrassen is fijn!), kasten, tafels, stoelen, lampen. Beddengoed (dekbedden, dekens, overtrekken, slopen ed) handdoeken, (hoofd-)kussens. Keukengerei (van potten en pannen tot glaswerk, serviesgoed en bestek). Waar we op het moment echt genoeg van hebben is: kleding en speelgoed (sorry!) We zijn open tot een uur of 12.00, tot straks en happy weekend!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors