Wortels van TBYW!


La Cantina kreeg deze week twee heerlijk, tot de rand gevulde kratten wortels. Van onze helden van Taste Before You Waste Bussum. Sta je daar eerst twee seconden met open ogen naar te kijken. En denk je aan fluffy konijntjes. Dan kleurt alles oranje en waait alle crea naar binnen! Mahdi zit urenlang, met grote precisie, al die wortels schoon te maken. Dan wordt er soep gemaakt, smoothies met (je raadt het al:) nog meer wortels en natuurlijk onze beroemde worteltjestaart. Is er dan nog iets over? Ja! Hup! Naar de kinderboerderij! Alle dieren zijn gek op worteltjes! :-) Lisa van TBYW dankjewel. Dit is zo een machtig mooi concept! Trotseer de regen en storm vandaag en kom allemaal taart eten! Regenpak aan en fietsen maar. We zijn open!

Onze jongste bezoeker helpt enthousiast mee met wortels koken! In de zandbak :-) <3

Daar is 'ie! Onze beroemde worteltjestaart! Trotseer de storm vandaag en kom een stuk (of twee) halen!

#gift #tastebeforeyouwaste #wortels #teamwork #lacantina

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors