Van Hotel naar Cantina


Wat een bijzondere dag in The Gym weer vandaag! Zo één die je 's morgens vroeg niet ziet aankomen :-) Allereerst gingen 5 vrijwilligers gisteren in 2 bussen helemaal naar het hoge noorden. Naar Sneek. Want daar, zo hoorden wij van de eigenaar uit Naarden, werd een hotel leeggehaald om te verbouwen en renoveren. Een hotel aan de Jachthaven van het Snekermeer. En ons werd aangeboden spulletjes te komen halen voor La Cantina! Zodat deze gerecycled kunnen worden. Gered van de vuilcontainer. Als donatie. Zo lief! En dus reden wij 's middags terug naar Bussum met bijna een complete inventaris voor onze eigen Cantina. Helemaal super! Pannen, stáápels borden, glazen, stoelen, tafels, keukenmessen, t-shirts, noem maar op! En tot ons groot plezier ook een Kitchen Aid. En die stond op ons verlanglijstje! Dank en shukran voor deze prachtige donatie!! Verder zagen wij vandaag mannen in opleiding de stoelen van Ditha van Dynamiek in Antiek lakken. Met een speciale olie, gemengd in de AltijdWerkPlaats. Prachtig! Het recept voor deze home made olie met sinaasappel is helaas niet om mee te koken. Maar die geur! :-) En dan kregen we spontaan shoppers in The Gym uit Oeganda. Twee heren, waarvan één vice burgemeester van een Afrikaans dorp, en een prachtige dame in blijde verwachting. Die op zoek was naar een jas en wat kleding. Want morgen zou ze weer vertrekken naar Oeganda. Ze wilden dolgraag ook iets voor de baby meenemen. Nou, dat hebben we wel op voorraad! En ook, ja, alsof het zo moest zijn, de t-shirts uit Sneek. Minstens 50. Voor alle mensen uit het dorp in Oeganda dus. Heerlijk! Sneker t-shirts in het verre Afrika! Wij worden hier heel blij van!!

En dan morgen......!!! Dan staan er weer allemaal spannende dingen te gebeuren in La Cantina!! Succes keukenbrigade en eet smakelijk vast!

#Hotel #Sneek #inventaris #Cantina #Afrikaanseprinses #Oeganda #Sinaasappelolie #Lunch

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors