Werkatelier Cantina


Wat een mooie middag. Wat een verbinding. Wat een fantastische ideeën! Met een heerlijke Arabische lunch, verzorgd door Najjar en zijn keukenbrigade, werd de middag bijzonder inspirerend en kleurrijk! De Broedplaats hoste deze bijeenkomst, als katalysator van maatschappelijke vernieuwing. Er waren meer dan 30 (!) deelnemers, waaronder ook 2 startende ondernemers van de Broedplaats. Heeft u ook iets te bespreken? Steun de Broedplaats en boek ook uw "sessie op de hei" bij ons vol Syrische lekkernijen. Tot slot sluiten wij ons volledig aan bij de woorden van één van onze gasten: het lijkt wel of ik op vakantie ben! Maar nee, geen vakantie: welkom en laat je inspireren bij de Broedplaats Gooise Meren!

Eet smakelijk! Saha wa hana!

#Werkatelier #LaCantina #Lunch #Broedplaats #inspiratie #vernieuwing

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors