Lunch (samen in de zon!)


Veel mensen hebben aangegeven zich zorgen te maken over toenemende verdeeldheid in Nederland. Wij deden daarom graag mee vandaag met het plan van Avaaz (zie de website). Omdat niet alleen een broodje kaas lekker Hollands is, maar ook een broodje falafel:, namen we allemaal ons lievelingsgerecht mee of datgene wat we graag maken en iets te drinken. We zetten dat allemaal op een grote tafel en delen maar. Want samen leven is tenslotte samen delen. Jij een broodje kaas, ik een broodje falafel. Bijvoorbeeld. En het was een bijzonder fijne middag! De lente barstte los in al zijn facetten en zette ons allemaal in bundels zonnestralen. Het Plein onder de Plataan was zonovergoten. En het eten was heerlijk. We hebben allemaal genoten van elkaars gezelschap, mooie gesprekken, de veelzijdige lunch EN muziek!! Want Jaap bracht zijn gitaar mee en als een echte troubadour verraste hij ons met een superfijn, muzikaal stemmig optreden. Gewoon aan de lunchtafel dus. Konden we lekker meezingen. Heerlijk! Dankjewel Jaap! Tot de volgende lunch allemaal. La Cantina = open!

#lunch #samen #zon #muziek

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors