Massage


Het was weer een heerlijke, vrolijke middag bij Elk Gooisch Matras Komt Van Pas! En tot onze grote verrassing kwam Masha langs. Met haar massagestoel. Om onze vrijwilligers een stoelmassage te geven. Voor welverdiende nieuwe energie voor ons mooie werk. Nou, dat vonden wij zeker een goed idee! En wisselden onze stramme spieren, rug en nek in een kwartier tijd om voor rijkelijk stromende nieuwe energie! Dankjewel Masha! Wij hopen dat je snel weer eens langskomt! Mehrdad maakte als dank een prachtige ring voor Masha. Met een steenbok. Supermooi en laat ze nu nog steenbok zijn ook!! WAUW! Ondertussen werd er op het plein heerlijk gespeeld en gesprongen door de kleintjes. De kinders hebben zeker de lente in hun bol! En de fietsenmakers trouwens ook. Zij doen hierbij dan ook een oproep. Een oproep voor nieuwe, tweedehands, bruikbare opknappers. Fietsen dus. Voor die lente die eraan komt! En toen was er lunch. Broccolisoep. Zalig. Thanks for cooking Najjar!

Ons team fietsenmakers. Trots op! Zij zoeken bruikbare tweedehands fietsen. Zodat de lente nu heerlijk kan losbarsten en we allemaal kunnen fietsen!

Deze staan te wachten op een lentebeurt. Maar dit zijn de laatste! Wie helpt ons aan nieuwe opknappers?!

#Stoelmassage #homemadering #lente #springen #fietsenmaker #broccolisoep

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors