Kringloop


Even een mededeling van huishoudelijke aard vandaag! :-) Iedereen in het Gooi is zó vrijgevig, dat we soms teveel spulletjes hebben om weg te geven. We hebben in The Gym beperkte opslag en daarom moeten we soms ruimte moeten maken in de winkel. Denk aan spullen die te lang blijven staan of bij de wisseling van de seizoenen kleding) niet meer nodig zijn. We brengen de spullen dan naar de kringloopwinkels in de buurt. Het kan dus zijn dat men spullen die ingebracht zijn, terugziet in de kringloop. Of (Nederlandse) mensen met kleding zien lopen die je zelf ingebracht hebt. Neem "Kringloop" dan ajb letterlijk! We helpen hiermee de kringloopwinkels én de circulaire economie! :-) Dank! Shukran!

#kringloop

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors