Vrolijke Vrijwilliger


Gezocht: Vrolijke Vrijwilliger!

Never a dull moment in The Gym! En er komen steeds meer shoppers. Groot en klein, diva's en maestro's. En omdat we heel graag al onze bezoekers zo goed mogelijk willen helpen met tijd, aandacht, liefde, een brede schouder en een gulle lach, zoeken wij per heden een enthousiaste vrijwilliger voor (met name) de dinsdagochtend! Wij denken aan iemand die ons kan helpen met de binnenkomst en uitgifte van kleding en huisraad. Flexibel wil zijn met alle voorkomende werkzaamheden in The Gym en La Cantina. Denk aan: koffie zetten, beetje schoonmaken, praatje maken aan de keukentafel. Slagvaardig en creatief, vooruitziende blik en lekker wat humor. Oftewel, een vrolijke, georganiseerde vrijwilliger c.q. multitasker!

Wij zoeken iemand voor de dinsdag van 09.00 tot 14.00 uur. Het is heel fijn als je ons op die dag kunt helpen! Wij kunnen helaas geen salaris bieden maar je belandt wel in een super gezellig team van vrijwilligers.

Heb je interesse of weet je iemand die het leuk zou vinden om ons structureel te helpen? Laat het ons weten of kom even langs! Zegt het voort en delen is lief!

Veel dank!! Team Elk Gooisch Matras Komt Van Pas

#vrolijke #vrijwilliger #gezocht

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors