Blijmaker!


Het is lente en we maken weer de mooiste dingen mee. Toppers Sara en Luca (hier op de foto met Najjar) hebben geld opgehaald voor ons. Niet alleen door bij mensen aan te bellen, maar ook door klusjes te doen. Hoe lief is dat? In totaal ruim 110 euro! Wat een helden! Dank jullie wel lieve dames. We zijn er super blij mee.

Op zaterdag komt Mirvat altijd helpen en neemt ze haar vier dochters mee. Heel fijn, want Hiddo geeft op zaterdag tussen 10 en 12 uur extra Nederlandse les aan kinderen die bij willen leren. Maar ook leuk, want ze kunnen natuurlijk heerlijk spelen bij ons op het plein of, zoals hier, Papa en Mama spelen en dan dient een vlinder gewoon als typemachine. Tja, je moet een beetje fantasie hebben toch?

Verder staan de bomen langs het schoolplein prachtig in bloei en konden we het niet laten jullie daar ook even van mee te laten genieten.

We wensen jullie een zonnig weekend!

#donatie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors