Pop Up Buzz


Wat gezellig, de Pop-Up Buzz staat bij Elk Gooisch Matras zich mooi te maken voor de info-avond van de gemeente, dinsdagavond, over energie besparen thuis. Komt Christiano gewoon even helpen met krijten! Ben je een huiseigenaar of huurder, kom dan vooral dinsdag om 19.30 naar locatie van Elk Gooisch Matras, we zitten in het bijgebouw op het plein. Er zijn pitches van duurzame bewoners en andere organisatie, ruimte om vragen te stellen en de vriendelijke uitnodiging om collectieven in de Wester-Oostereng op te richten op het gebied van duurzaamheid. Er is een borrel na om verder te informeren, dromen & smeden!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors