Bedden

Wij hebben momenteel een tekort aan bedden. Heb je er een over en is het matras nog schoon? Dan zijn onze klanten (nieuwkomers en klanten van de Voedselbank) er ontzettend blij mee! Inbrengen kan op dinsdag en donderdag van 9-14 uur en zaterdag van 10-12 uur op de Piet Heinlaan 24A in Bussum. Is het lasting om het bij ons te krijgen? Geen problem, mail dan naar gooischmatrasvanpas@gmail.com. Dan maken wij een afspraak om het op te halen. Wij vragen wel 5 euro ivm transport. We doen namelijk alles gratis voor onze klanten en de bus kost nu eenmaal wat geld. Als we hetkomen ophalen, dan heel graag gedemonteerd op de begane grond zetten. Super bedankt alvast! En lieve klanten, enkel op donderdag en uitsluitend op afspraak via ons mailadres, kan er in 2 shifts gewinkeld worden.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors