Sint- of kerstcadeautje nodig? Kom langs op zaterdag 25 november!


Zet het vast in de agenda: op zaterdag 25 november (exacte tijd volgt binnenkort) organiseert Elk Gooisch Matras Komt Van Pas weer een markt! Kerstversiering en speelgoed gaan in de verkoop voor leuke prijsjes en er zijn unieke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst die je nergens anders kunt vinden. Bovendien kun je dit keer gebruikmaken van onze inpakservice zodat je je aankoop als kant en klaar cadeautje mee naar huis neemt.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors