Met spoed hulp gezocht

Het was weer een mooie dag vandaag. Heel veel spulletjes gebracht en ook gehaald. Heel veel dank namens alle vrijwilligers. Zonder jullie geen EGMKVP.

Helaas begint het laatste (het haalwerk) enigszins tot zeer te wringen. We hebben een heel groot gebrek aan chauffeurs en aan sjouwers op dinsdag en zaterdag (donderdag gelukkig niet, dat is de dag dat we spullen naar de klanten brengen).

Om die reden hebben we besloten (alle lieve mensen in acht nemende) om geen spullen meer te halen. Het spijt ons heel erg, maar we hebben simpelweg de vrijwilligers niet die het sjouwwerk op zich kunnen nemen.

Mocht je na het lezen van dit stukje denken: dat is heel erg balen, daar ga ik wat aan doen of ken je iemand die houdt van handen uit de mouwen steken, dan houden wij ons vanzelfsprekend ten zeerste aanbevolen. (a.j.b) Verder belangrijk voor een ieder om te weten dat kleding en speelgoed zeer welkom is. We zijn er zelfs erg blij mee, want alles wat wij niet kunnen gebruiken, gaat rechtstreeks naar Kinderen in Nood. Zij zijn er ook erg mee geholpen.

Heel veel dank!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors