Fietsenmaker die eigenlijk kapper is!

Het zonnetje scheen niet alleen buiten vandaag, maar ook binnen. We hebben zoveel spulletjes gekregen, echt fijn. Heel veel dank lieve mensen!

Vandaag kwamen ook Zaineb en twee lieve dames langs om (decor)spulletjes te lenen voor het toneelstuk dat Zaineb heeft geschreven (Zina's Reis op 2 december te zien in 't Spant). Ze zijn bepakt en bezakt weggegaan. Wij van de Broedplaats hebben al kaartjes. Kom jij ook?

En als laatste nog een verzoek: sinds kort werkt Molar uit Irak bij Pascale in de fietsenwerkplaats. Nou is Molar eigenlijk kapper. Maar tja, het kappersvak vereist natuurlijk de nodige spulletjes. Molar is op zoek naar professionele kappersspullen (schaar, kam, borstel, scheermes, etc.)? Ook een stoel zou waanzinnig gaaf zijn. En met een beetje mazzel kan hij binnenkort gewoon aan de bak als kapper. Wie oh wie helpt Molar? ​

Alweer ontzettend veel dank enne... delen is lief!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors