Bus gestolen en total loss

Onze arme, arme bus.

Zaterdagvond 18 novemberlaat is iets bizars gebeurd. Onze lieve, trouwe bus is gestolen. Degene bij wie de bus voor de deur stond is nog achter de bus aangerend, maar kon de dief niet bijhouden. Iets anders kon hem wel tégenhouden. Namelijk een boom op de Ceintuurbaan. De arme boom en onze arme bus. Beide stevig beschadigd. De dief is vervolgens op de vlucht geslagen.

Wat een toestanden!

De politie heeft de bus voorlopig in beslag genomen voor sporenonderzoek. Maar de vraag is in welke staat we ons trouwe mobiel terugkrijgen. We vermoeden dat het een gevalletje total loss is.

Echt heel naar, want op deze manier kunnen we onze klanten niet meer helpen. Op donderdag (als we nog wel twee chauffeurs hebben) komen onze klanten namelijk shoppen en brengen we de spulletjes over het algemeen bij hen thuis (soms passen de boodschapjes in hun fietstas of hebben ze begeleiding met een auto). Dat gaat nu niet meer lukken. Wat een toestanden.

Het enige dat we kunnen zeggen is: kom alsjeblieft in groten getale naar de Bazaar, want het geld dat we daarmee verdienen hebben we nu NOG harder nodig. We hopen jullie op zaterdag 25 november tussen 11.00 en 15.00 uur te zien bij de Broedplaats (Piet Heinlaan 54 te Bussum).

Delen is lief!

PS: tips zijn vanzelfsprekend van harte welkom bij de politie.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors