De koffie uit Ethiopië staat zaterdag klaar hoor!

Tijdens de Bazaar op 23 november aanstaande hebben we bij de bazaar niet alleen hele leuke spulletjes. U kunt ook de heerlijke Ethiopische Arabica koffie van Michael proeven: Abiga Coffee. En als u het net als wij ook zo lekker vindt, mag u natuurlijk ook voor thuis inslaan. Graag zelfs, want vanaf deze week zijn wij trotse outlet van Abiga coffee. Michael heeft met een beetje hulp van Kees en Bas van de Broedplaats zijn droom verwezenlijkt: mooie eerlijke koffie, direct van de boer uit Ethiopie. Nu is te koop in Nederland!

U kunt ook hier online bestellen: abigacoffee.com

"Coffee was a passion in the village I grew up in Adiquita a small village in southern part of Eritrea. even though it’s too early for me to drink coffee, I love the jasmine smell of Ethiopian green coffee beans when my mother sent me to buy a coffee from the shop and smell it the whole way back home. Having the green coffee beans in my hand was unforgettable memory of my childhood. My family were telling me you are too young to drink coffee how ever by the age of 13 I started drinking coffee luckily.​What was forbidden in my childhood was allowed. that was the most happiest moment of my age as a child. imagine drinking every day 5 to 6 cups of coffee with my family, the ceremony where my mother roasts the coffee at home, my father, 3 brothers and 3 sisters next each other ,the whole house with warm smoke smelling coffee, coffee, chatting in groups with neighbors some was incredible. I was in love with coffee since then and drink it wherever I go. When I came to the Netherlands there is coffee every where,But I can’t find the taste we used to drink. A fresh roast with a wander full mouth full taste which lasts longer in my mouth"

Dus zet het vast in je agenda: zaterdag 25 november tussen 11.00 uur en 15.00 uur

Op zaterdag 25 november tussen 11.00 uur en 15.00 uur organiseert Elk Gooisch Matras Komt Van Pas weer een markt! Kerstversiering en speelgoed gaan in de verkoop voor leuke prijsjes en er zijn unieke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst die je nergens anders kunt vinden. Bovendien kun je dit keer gebruikmaken van onze inpakservice zodat je je aankoop als kant en klaar cadeautje mee naar huis neemt.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors