Hele fijne scholieren

Wat een bijzondere dagen hebben we weer gehad! Gisteravond ging een stel van ons richting het Roland Holst College om een aantal cheques in ontvangst te nemen. Twee groepen brugklassers hebben ons bij de Goede Doelenmarkt als goed doel gekozen om geld voor in te zamelen (zie eerdere postings). Samen hebben ze bijna 600 euro voor ons ingezameld. Wat een helden!!! Echt fantastisch! Dank jullie wel!

Maar omdat het Roland Holst College geen genoeg van ons kon krijgen (en wij niet van hen), kregen we vandaag 30 leerlingen uit 4V op bezoek in het kader van een soort maatschappelijke stage. En wat hebben ze hard gewerkt en wat zijn we blij met hun hulp en vooral feedback. Heel veel dank lieve mensen!

Tussendoor hebben we nog een gezin of acht aan spullen geholpen en kregen we het voor elkaar om alles - voor zover nodig - langs te brengen. Wat je noemt een uiterst geslaagde dag.

Twee groepjes die in totaal ruim 600 euro hebben opgehaald. Wat een waanzinnig bedrag zeg! Heel veel dank lieve Max, Marijn, Dirkje, Sierd, Reijer, Noah, Pim, Senna, Koen en Steven!

Hieronder allemaal hardwerkende leerlingen van het Roland Holst College. Toppers zijn jullie!

In de Office en in de Gym.

Buiten op het schoolplein met Willem.

En in de MakerSpace met Mehrdad.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors