Bedden!

Waanzinnig! Worden wij vandaag toch verblijd met dit pracht-exemplaar? Echt zo heerlijk retro. Worden we helemaal vrolijk van! En hoe fijn als daar binnenkort iemand gewoon nogmaals een hele bijzondere dag in mag beleven? Dat gunnen wij een ieder! Dank Ditte voor het modellenwerk.

Verder is het momenteel even behelpen qua chauffeurs. Helaas bevindt in aantal zich in de ziekenboeg (beterschap mannen!), waardoor het meer geregel is om dingen voor elkaar te krijgen en kan het zijn dat we dus niet (snel) kunnen halen. Dat spijt ons, maar het is even niet anders.

En tja... dan ben je dus gewoon door ALLE bedden heen. Hoe bizar is dat? We geloven niet dat dat eerder is voorgekomen, maar: de beddenafdeling is leeg! Dus lieve mensen: hebben jullie een bed staan (liefst MET (schoon 😬) matras) dat jullie toch niet gebruiken: wij houden ons ten zeerste aanbevolen. En omdat we toch brutaal bezig zijn: brengen zou (gezien het bovenstaande) super de buper top zijn!

Alvast ❤️elijk dank!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors