Invoering puntensysteem

Er gebeuren spannende zaken bij het Gooische Matras. Zo zijn we begonnen (met dank aan Ole, die maatschappelijke stage bij ons liep en die het heeft gemaakt) met een puntensysteem. Zo krijgt elk huishouden 50 punten en elke persoon binnen dat huishouden 25 punten. Hoe meer mensen, hoe meer punten. En de spullen in de Gym hebben dus een "waarde" gekregen. Dat was nogal een uitzoekklus, maar Ole heeft zich waanzinnig goed van zijn taak gekweten. En hij heeft dit soort dingen gemaakt:

Hoeveel punten krijgt u? 🏡 50 punten + 👱 of 👩 25 punten per persoon. Alles dus met pictogrammen (die helaas niet wilden kopiëren naar FB). Wel zo handig, want universeel. Dit zodat wij kunnen zien wat iemand nou precies meeneemt en hoeveel iemand nodig heeft, maar ook voor de shoppers zodat ze weten waar ze aan toe zijn. "Je mag alles meenemen wat in de bus past" is echt wel heftig te behappen als je niet zo veel tot niets hebt. Gelukkig krijgen ze elke (maximaal 3) afspraak weer een nieuwe hoeveelheid punten. De proeftijd zit erop: we gaan ermee aan de bak. En oh ja, spiegels zijn 3 punten...


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

​

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

​

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors