Never a dull moment

Amai, wat een fijne dag weer. Vandaag de nodige gezinnen kunnen helpen aan spulletjes. Zoals deze lieve Mama (Marah) met haar vier kindertjes (Aicha, Ram, Myra en Selma). Kleine Myra kwam ook nog even helpen met uitladen. Zo gezellig. Zo'n lief hummeltje dat je niet meer loslaat... Het fenomeen belletje lellen had ze ook al ontdekt... klinkt echt leuk zo'n bel 😅

Zij waren niet de enigen overigens: nog twee gezinnen én twee alleenstaande dames uit Ethiopië en Syrië. Wij worden blij van de blijde gezichten van deze mensen.

Zo al met al best een druk dagje. Maar geheel op zijn Gooisch Matras' zonder enig saai moment. Ook wel weer fijn. Dat houdt ons scherp 😉

En oh ja, had ik het al gehad over al die mensen die spulletjes kwamen brengen? Ook degenen die zo lief waren om het gewoon maar neer te zetten toen bleek dat de deur dicht was omdat wij aan het eten waren? Veel dank lieve mensen!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors