Stille krachten op de Broedplaats


Inmiddels zitten we ongeveer twee jaar in de voormalige Michiel de Ruijterschool. Ook onze buren van het gezondheidscentrum Bussum Zuid hebben we goed leren kennen. Door dit goede contact heeft buurvrouw logopedie praktijk Toom aangeboden om haar stagiaire 3x per week gratis en voor niks uit te lenen aan De Globe. Dit is een school in het gebouw boven de Broedplaats waar kinderen van nieuwkomers de Nederlandse taal leren. Pas als je veel te maken krijgt met mensen met een niet-Nederlandse achtergrond, besef je hoe ontzettend moeilijk onze taal is, alleen al qua vervoeging en uitspraak.

Stagiair Jorien van Engen (23) komt elke dinsdag drie kinderen logopedie geven. Superspeels, vol aandacht en liefde begeleidt ze deze kinderen nu al een maand of twee. En boekt resultaat! Jorien is niet de enige stille kracht, er komen zo vreselijk veel mensen bij ons die willen helpen. Soms met donaties, soms met simpelweg extra handjes. Jorien staat voor nu even symbool voor al deze helden. Jorien en andere helden, dank je wel!!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors