Gezocht: van matras tot pannen


Lieve mensen, op enigerlei moment konden we niet meer lopen in de Gym en hebben we voor het eerst in ons bestaan een ophaal-klus afgezegd.

Inmiddels zijn er zoveel mensen wezen shoppen, dat we het tegenovergestelde probleem hebben: een tekort. Zo snel kan het gaan. We zijn naarstig op zoek naar bedden, maar vooral MATRASSEN. Want immers, Elk Gooisch Matras Komt ECHT Van Pas. Liefst in de gewone maat 90x200cm.

Ook banken zijn overigens inmiddels weer heel welkom (heel fijn als ze heel en enigszins schoon zijn), maar ook tafels, stoelen, potten/pannen en ook beddengoed. Het gaat er momenteel als een razende Roeland uit.

Wij hebben nog immer een chauffeur-gebrek in vooral de middagen en zoveel aanvragen om te shoppen dat het logistiek een enorm gepuzzel is om alles voor elkaar te krijgen. Maar vanzelfsprekend geldt dat mocht je de spulletjes niet in de auto krijgen: mail ons gerust met het verzoek om een en ander te komen halen: we doen ons uiterste best om het zo snel mogelijk te halen.

Alvast heel veel dank. Mede namens onze shoppers!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors