Repair Café Bussum op 14 juli bij de Broedplaats


Wat leuk! Het Repair Café Bussum komt voor de 2e keer naar de Broedplaats en wel op 14 juli. Wij zijn zelf ook van het verduurzamen en upcyclen, dus helemaal te gek dat deze vrijwillige reparateurs op ons mooie plein neerstrijken.

Nog nooit naar zo'n café geweest? Kort gezegd komt hier hier op neer. Dit zijn gratis toegankelijke cafés waar je kapotte spullen (samen) met een vrijwilliger kunt repareren. Bij het café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren: kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed et cetera. Ook zijn er reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. Dus kom lekker langs en neem je kapotte spullen mee. En heb je niets te repareren, help mee of neem lekker wat thee en koffie. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Tijd: 10-13 uur.

Locatie: Broedplaats Gooise Meren in Bussum naast het gezondheidscentrum Bussum Zuid op de Piet Heinlaan 54.

Meer info over het café vind je hier. En de huisregels staan hier.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors