Zomervakantie 20-7 t/m 3-9


Jeetje, het was weer een lekker drukke dag vandaag. Vier huishoudens kunnen voorzien van de nodige spullen (een gezin had de sleutel nog maar net, dus het huis was ook echt leeg...). Fijn om zo te kunnen helpen.

Toch weer even wat huishoudelijke mededelingen: volgende week donderdag (19 juli) is onze laatste werkdag. Dan gaan we dicht tot en met 3 september. Wij gaan even genieten van rust, zon, niets hoeven en gewoon het leven.

Een klein verzoek: het gebeurt nogal dat wanneer we weg zijn, er spullen bij het hek worden gezet. Hoe lief en fijn ook, willen jullie dat ALSJEBLIEFT niet doen tijdens de zomervakantie? Wij zijn oprecht heel blij met de spullen, maar er is de mogelijkheid dat ze dan in de regen blijven staan of dat de kinderen uit de buurt ermee gaan spelen bij onze afwezigheid. Allemaal niet zo handig. Om niet te zeggen zonde. Daarbij duurt de zomervakantie zes weken. Dat zou een niet overzienbare stapel spullen worden. 😬

Alvast onze hartelijke dank 🙏en een hele fijne zomervakantie gewenst. 🌴🏖️


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors