Buurtcamping vlag van LAPjeswerk!


Bij de Broedplaats werken we zo lekker samen! Zo heeft Sandra van de Pop-Up Buzz een vlag nodig die burgemeester Han aanstaande vrijdag kan hijsen op de Buurtcamping Bussum. Wil (rechts op foto) van LAPjeswerk schoot meteen te hulp en kwam vanochtend onze Cantina binnen met dit plaatje. Wil en haar vrijwilligers leren op vrijdagochtend nieuwe Nederlanders met een naaimachine te werken en en passant leren ze de Nederlandse taal. Het altijd weer bijzonder om te zien met hoeveel plezier er wordt gewerkt. LAPjeswerk is met een welverdiende vakantie van 20 juli tot 3 september. Fijne vakantie iedereen!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors