Elk Gooisch Matras Komt Van Pas

Lieve Mensen, We zijn weer up and running. Hoera! We hopen dat jullie een fijne zomer hebben gehad en we hebben gemerkt dat jullie ons weer goed weten te vinden. Hoe fijn is dat!!! Veel dank daarvoor.

Even wat mededelingen van huishoudelijke aard.

We hebben een en ander veranderd. Geen enorme zaken, maar wel fijn voor jullie om te weten: op donderdag zijn we vanaf nu tot 14.00 (in plaats van 15.00) uur open. Onze openingstijden zijn dan ook als volgt:

dinsdag 9.00-14.00 uur

donderdag 9.00-14.00 uur

zaterdag 10.00-12.00 uur.

En omdat er ook op dinsdag geshopt wordt, moet het halen van spullen daar omheen gepland worden. Ophalen doen we dus veelal op dinsdag en donderdag tussen 9 en 10 uur, zodat we daarna spulletjes bij de mensen thuis kunnen brengen. Dan weten jullie dat.

Ook qua input van spullen zijn er zaken veranderd: er is geen inname meer van: boeken, witgoed, kampeergerei, cd's (en cd-spelers), dvd's (en dvd-spelers), speakers, radio- en cassettespelers, stereotorens, speelgoed.

Even een kleine uitleg: over het algemeen komen mensen bij ons shoppen die echt de eerste behoeften nodig hebben. Ze krijgen een beperkt aantal punten om dat te doen (ook daar zijn weer legio redenen voor). Wat gebeurt er dus: een bank heeft de voorkeur boven speelgoed, want speelgoed is iets dat nog wel snel gekregen wordt (van een lieve buur/vriend/kennis). Een tafel is ook belangrijker dan een cd-speler, want voor cd's heb je weer een cd-speler nodig en tja... niet helemaal meer van deze tijd.

Daarbij komt dat we elke keer weer worstelen met de ruimte. Wat is belangrijk voor mensen? Waar is veel vraag naar? Elke keer is dat weer schipperen.

En we merkten dat bovenstaande spulletjes gewoon niet zo goed meegingen.

Verder de kleding: heel graag kleding van het seizoen. We hebben momenteel niet veel aan zomerkleding. En ook daar hebben we simpelweg de ruimte niet voor.

Wij hopen op jullie begrip.

Wat we blijven doen is in december de AH-goedzakken uitdelen aan mensen die het goed kunnen gebruiken in die oh zo dure maand.

Heb je vragen? Stel ze hieronder. We willen met liefde onze beweegredenen nader uitleggen.

Uit de oude doos nog twee prachtige foto's van onze lieve Kleine Mies. Zij zou vandaag 50 zijn geworden. In onze ❤️en lieve Mies.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors